Луцьких муніципалів «перевірять на чесність»

1
-6
Луцьких муніципалів «перевірять на чесність»
Луцький міськрайонний суд дозволив позапланову виїзну ревізію фінансово-господарської діяльності департаменту муніципальної варти Луцька.

Про це стало відомо з ухвали міськрайонного суду від 15 січня.

Старший слідчий Луцького ВП ГУНП у Волинській області звернулася до суду з клопотанням про надання дозволу на проведення позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності департаменту муніципальної варти.

У ході досудового розслідування встановили, що службові особи департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради, зловживаючи службовим становищем та з метою власного збагачення, вносять завідомо неправдиві відомості до бухгалтерських документів, щодо здачі на металобрухт демонтованих на території міста Луцька тимчасових споруд (гаражі, павільйони, торгівельні обєкти).

Як зазначили в ухвалі, працівники муніципальної варти продають фізичним особам за готівку, а отримані від реалізації кошти, замість перерахунку до Луцької міської ради, привласнюють.

"Тому з метою повного, всебічного та неупередженого проведення досудового розслідування у даному кримінальному провадженні, виникла необхідність у проведенні позапланової ревізії департаменту муніципальної варти Луцької міської ради", - йдеться у тексті ухвали.

Суддя Олег Ющук, заслухавши прокурора та перевіривши надані матеріали вирішив, що клопотання слід задовільнити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже сиротинську посадять за всі ці злочини які вона зробила . Скільки вона коштів з бюджету привласнила .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні