«Нескореному» лучанину подарували медовий місяць у п’ятизірковому готелі

0
4
«Нескореному» лучанину подарували медовий місяць у п’ятизірковому готелі
Лучанину Сергію Торчинському, який посів третє місце на «Іграх нескорених» у Торонто, на весілля подарували відпочинок у курортному комплексі «Rixos-Prykarpattya».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала волонтерка Наталія Ариванюк.

Нагадаємо, луцький поліцейський, ветеран АТО показав 3-й результат у секторі для штовхання ядра на легкоатлетичних змаганнях «Ігри нескорених», що відбулись у вересні у Торонто. А минулих вихідних чоловік одружився.

«Обираючи подарунок, в нас з Наталією Шепель та Дарією Барчук виникла ідея подарувати молодятам незабутні враження , якусь гарну подорож на уїк-енд, хотілось зробити, щось таке, що стане справжнім сюрпризом», - зауважила волонтерка.

«Ми зателефонували до Олени Палагути - директора Курортного комплексу "Ріксос Прикарпаття" з проханням придбати такий подарунковий сертифікат зі знижкою. Але не тут то було – пані Олена гостинно запросила наших молодят і абсолютно безкоштовно подарувала сертифікат на відпочинок в цьому фешенебельному комплексі», - додала Наталія Ариванюк.

«Величезна подяка від нас, волонтерів, за твоє добре серце, за те, що завжди відкликаєшся на допомогу, а тепер ще й за такий вартісний подарунок,️ безмежно цінуємо», - наголосила жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні