«Нескореного» волинянина відмовляються ставити у квартирну чергу

6
2
«Нескореного» волинянина відмовляються ставити у квартирну чергу
Призера "Ігор нескорених" Сергія Торчинського відмовляються ставити у квартирну чергу, бо він не прописаний у Луцьку.

Про це він розповів у інтерв'ю для Волинь Нова.

Нагадаємо, луцький патрульний Сергій Торчинський виборов третє місце на всесвітніх "Іграх нескорених". Згодом Сергія Торчинського нагородили орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

"Є надія на те, що на роботі, може, з житлом щось вирішиться. Я пробую «пробивати» це питання як учасник бойових дій на Сході України", розповів Торчинський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Я виборов медаль завдяки підтримці українців, - луцький патрульний, який став Нескореним

Чоловік звертався з квартирним питанням до секретаря міськради Григорія Пустовіта. У Луцькраді йому пояснили, що «загвоздка» в тому, що Сергій в Луцьку не прописаний.

"А раз так, то не можна поставити мене в чергу на житло в обласному центрі. Вважаю, що це несправедливо, і дуже надіюся на вирішення питання. Ми ж усі, незалежно від прописки, воювали за свою державу, її цілісність", - зазначає "нескорений".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закон - один для всіх... кожен щось робить для держави, хтось багатіє на цукерках, банках, нафті чи просто протираючи штани у ВР, а хтось - воює, але - здогадайтесь хто перший отримає пільги )))
Відповісти
При всій повазі але у нормативних документах постановки на чергу не написано, що призери, нагороджені медалями, а ще і не прописані по місцю, мають позачергову пільгу на квартиру! Вибачайте, з усією повагою, але вже не наглійте і по барабану хто, де і що... - закон один для всіх!!!
Відповісти
Написано на чергу, а не на позачергову пільгу.
1 .Учасник бойових дій твою дупу там захищав
2. Працює в поліції і твою дупу захищає досі
3. Старався і отримав нагороду в Канаді
Має право стати на чергу, а чи дочекається це вже інше питання
Відповісти
Прописаний не в Луцьку, а працює і податки платить де?
Відповісти
Подумав що написав? :) Багато людей не прописані у Луцьку, а податки сплачують у місті бо тут працюють і що їх тепер на квартирну чергу ставити? :) От люди "обізнані" :)))
Відповісти
Поясніть де тут логіка якщо в нього була б луцька приписка то напевне йому було де мешкати в Луцьку, і тому напевне людина немає луцької приписки і хоче стати на чергу на квартиру , бо намагається щоб та луцька приписки в нього з'явилася.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні