Доїздилися: у Луцьку розірвали договір з перевізником-порушником

9
-14
Доїздилися: у Луцьку розірвали договір з перевізником-порушником
У Луцьку розірвали договір на перевезення пасажирів з ТзОВ «АТП Луцьк», яке обслуговувало маршрути №№ 9, 14, 31, 47.

Про це стало відомо 6 вересня під час засідання виконкому Луцькради.

«У зв’язку з чисельними зверненнями громадян пропонується розірвати договір на перевезення за маршрутами № 14, 31, 47. За чотири місяці на роботу автобусів надійшло 60 скарг та три петиції», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк.

Він повідомив, що закінчується термін дії договору на маршруті №9. Відтак, у цьому напрямку оголосили новий конкурс.

«Можливо, я й не найкращий перевізник, але я єдиний можу похвалитись виконанням 90 % плану. Наразі не зовсім складається так, як хотілось, але треба розглядати ситуацію комплексно. Наприклад, «Санрайз», «АТП 701» не виконують показники. Критична ситуація складається не на моєму підприємстві, а по всьому Луцьку.

Вперше за багато років у Луцьку зникли маршрути №30 та №32. Управління мало би захищати нас. Як можна покращувати свої показники, коли приміські автобуси їздять центром міста?» - заявив директор ТзОВ «АТП Луцьк» Олег Колеснік.

За його словами, собівартість перевезення на маршрутах ТзОВ «АТП Луцьк» перевищує встановлений тариф, тому, зокрема, неможливо оновлювати парк та працювати продуктивно.

«Зрозуміло, що в країні війна, що в людей немає грошей, але треба якось викручуватись. Управління транспорту не робить до цього кроків. Робоча група не збиралась. Я проаналізував рішення управління транспорту та крім видачі посвідчень та пільг там нічого немає», - додав Олег Колеснік.

Натомість заступник мера Григорій Недопад та секретар міськради Григорій Пустовіт наголосили, що не потрібно нарікати на управління чи ще когось, а треба змінювати підходи до роботи, бо люди масово скаржаться, особливо на рух маршрутки №47.

«Я звертався на ваше АТП, назвав свої дані і попросив письмову відповідь, чому водій не видає квитка. Мені у відповідь заявляють, мовляв, докажи, що ти платив. За рік ви не змогли зберегти матеріально-технічну базу, водіїв, бо МАК показує замість семи автобусів три. Що заважає водію отримати квиток? Війна? Рівень тарифу?» - обурився член виконкому Михайло Щур.

Валерій Корпач поцікавився, що нинішній директор АТП змінив за час його головування на підприємстві.

«На сьогодні у нас п’ять автобусів у капітальному ремонті. Перший вже повертається», - розповів Олег Колеснік.

Член виконкому Ігор Муковоз зазначив, що хотів підтримати перевізника, але заслухавши його виступ, зробив висновки, що «всі кругом виноваті».

У підсумку виконком Луцькради вирішив розірвати договір із ТзОВ «АТП Луцьк».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І правилньо. Авось нормальний перевізник прийде на ці маршрути
Відповісти
На Набережній курсувала єдина маршрутка 47, там зараз будують багато будинків, як людям їздити? Це стадо баранів про це подумало, коли рішення приймало?
Відповісти
Розірвати договір з перевізником з 25.10.17 р. - не скасувати маршрут, не припинити перевезення, а оголосити конкурс, а до того часу перевізник буде працювати. Окремим коментаторам раджу чу-чуть вникати, бо зарахування в стадо баранів відбудеться!)))
Відповісти
Лід тронувся
Відповісти
Декілька місяців тому Аверс на чиєсь замовлення організував травлю перевізника.
Відповісти
Ну ви ще напишіть що Аверс замовив всі аварії з маршрутками. Всі власники перевізників вижимають із підприємств і їдуть на канари відпочивати. А вкладати хто буде ?
Відповісти
Треба зменшити ціну за проїзд.
Відповісти
Нащо вам маршрутки? Купуйте відра на бляхах і вперід по тротуарах це ж актуальна тема сьогодні. Завозьте Європейське сміття в Україну поки можна.
Відповісти
Не тільки ці маршрути погано їздять, не включають GPS-навігатори... маршрут 9а взагалі проблематичний- хочуть їздять, хочуть не їздять... вранці щоб дістатись на роботу доводиться інколи по 40 хв чекати...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні