--> У Луцьку перевізник щонеділі влаштовує вихідний: люди ходять пішки (відео) | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку перевізник щонеділі влаштовує вихідний: люди ходять пішки (відео)

1
-1
У Луцьку перевізник щонеділі влаштовує вихідний: люди ходять пішки (відео)
У Луцьку мешканці Вишкова продовжують нарікати на перевізника, який обслуговує маршрути 26 та 26а.

Про це йшлося у вівторок, 9 лютого, під час звіту фракції "Громадянського Руху "СВІДОМІ" у прямому ефірі.

Заступниця голови фракції Алла Надточій, відповідаючи на запитання з фейсбуку, нагадала, що з ініціативи "Свідомих" було організовано зустріч перевізника з депутатами та активними мешканцями мікрорайону.

"Знаємо про цю проблему давно та намагаємося її вирішувати. Нещодавно зібрали пропозиції від людей та організували круглий стіл. Це неприпустимо, але перевізник не брав до уваги ніяких пропозицій, але лише мав бажання, щоб на його маршруті підняли вартість проїзду до 10 гривень", – розповіла вона.


Депутатка зазначила, що люди вимагають, аби транспорт курсував відповідно до графіку та не запізнювався. Також просять, щоб автобуси вміщували більше пасажирів. Зі слів Надточій, міський голова Ігор Поліщук повідомляв, що веде перемовини, аби підприємці ще закупили нових автобусів "MAN". Мовляв, вони зможуть закрити і ці проблемні маршрути. Також вона зазначила, що в майбутньому влада планує купівлю кількох тролейбусів з автономним ходом, які теж можуть виконати цю функцію.

Разом із цим обраниця громади зазначила, що у неділю, маршрутка 26а взагалі не курсує, оскільки перевізник влаштовує вихідний.

"Лучани, які мешкають у тому районі, не можуть в цей день скористатися громадським транспортом. Вони змушені долати чималий шлях, щоб добратися найближчої зупинки", – резюмувала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та Луцькрада немає жодного впливу на перевізників. Беззуба наче старий "шкарбан"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні