Волинянин став заступником начальника донецької поліції

0
-2
Волинянин став заступником начальника донецької поліції
53-річного волинянина Павла Алєксєєнка призначили заступником начальника Головного управління Наііональної поліції в Донецькій області.

Алєксєєнко, як йдеться в його біографії, з 2009 року очолював три міськрайвідділи міліції на Волині: Горохівський, Володимир-Волинський та Нововолинський. З 2013 року очолював ОПВ Управління карного розшуку УМВС України у Волинській області. А згдом був ще й заступником начальника Волинського училища професійної підготовки працівників міліції.

На посаду заступника начальника ГУНП в Донецькій області призначений наказом голови Національної поліції Сергія Князєва, йдеться у повідомленні прес-служби Краматорського віідділку поліції.

Павло Алєксєєнко має досвід служби на керівних посадах в Національній гвардії, прикордонних військах та органах внутрішніх справ. Нового керівника особовому складу представив начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Віталій Невгад в ході відеоселекторної оперативної наради.



Очільник поліції Донеччини Віталій Невгад відзначив, що новий керівник - досвідчений офіцер, який має значний стаж роботи на відповідальних посадах в силових структурах.

Павло Алєксєєнко, 1964 року народження, закінчив Харківське вище військове командне училище. Очолював територіальні підрозділи Національної гвардії та прикордонної служби України.

У 2015-2016 роках працював заступником начальника Західного регіонального управління з оперативно-розшукової роботи Державної прикордонної служби України, потім – заступником начальника управління – начальником відділу запобігання та виявлення корупції адміністрації Державної прикордонної служби. Звільнений в чині полковника.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні