Відомо, хто очолив Волинський облмуздрамтеатр

3
2
Відомо, хто очолив Волинський облмуздрамтеатр
Волинському театру призначили нового керівника.

Про те, хто очолить колектив установи, стало відомо у п’ятницю 23 червня.

Вибори директора театру відбулися у стінах обласної наукової бібліотеки. Під час засідання комісії заслухали трьох кандидатів на посаду директора – художнього керівника Волинського драмтеатру імені Шевченка. Вони представили свої проекти розвитку комунального закладу на один і п’ять років вперед.

Нагадаємо, на посаду претендують режисер Наталія Максимчук, директор театру Анатолій Глива та його заступник Ігор Власюк.

Першою виступала Наталія Максимчук. Вичерпною та конкретною була доповідь режисерки, вона віддала належне новітнім технологіям та планувала розвиток театру та їхній основі : рекламна кампанія, табло з трейлерами, 3D-проектор.

Анатолій Глива навів чітку статистику та перспективи і плани театру на наступні декілька років. Вдосконалення студії звукозапису, виїзна діяльність, проведення церемоній одруження та театральні фестивалі – ось що запропонував він зі свого боку. Також театрал привідкрив присутнім ширму театральних прем’єр наступного сезону – «Енеїда» та «Різдвяна ніч». Члени комісії внесли пропозицію створення музею про історію театру, як невід’ємну його частину.

Ігор Власюк у своїх проектах на один та п’ять років він озвучив плани щодо ремонту та реконструкції господарського корпусу театру. Заявив, що художньою радою повинні обиратися твори для постановки.

Після таємного голосування оприлюднили такі результати: за Анатолія Гливу віддали свої голоси шість суддів, за Наталію Максимчук – двоє, жодного голосу - за Ігоря Власюка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жаль... Пан Глива не тільки не тягне на керівника головного закладу мистецької культури, але і навіть на пана. Згадаймо чудового Березу і Гливу з обвислими клешнями. А судді ж хто, панове?
Відповісти
а судді собутильники закулісні
Відповісти
проведення церемоній одруження це що другий Михаїл?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні