На скандальному ковельському ветсанзаводі новий директор

6
-3
На скандальному ковельському ветсанзаводі новий директор
На Ковельському ветсанзаводі - новий керівник. Ним став Андрій Марченко.

Про це йдеться у матеріалі Волинь24 "За парканом заводу смерті, або У Ковелі досі ховають туші свиней".

Як стало відомо, Андрій Марченко призначений на посаду 3-го травня. Працював у системі ДП "Укрветсанзавод". Проживає в місті Біла Церква Київської області.

Керівник уже приступив до роботи. Запевняє, що на території заводу наводять порядок. Зокрема, за можливості, вивозять відходи.

Але щоб повністю позбутися мертвятини, за його словами, треба, щоб мер Ковеля Олег Кіндер та голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак вирішили питання про утилізацію відходів на території Поворського військового полігону.

“Ділянка ця підходить. Але наразі полігон блокується людьми”, - каже новий директор.

Нагадаємо, попередній директор Вадим Сухонос у розшуку. Поліція підозрює його у зловживанні службовим становищем та забрудненні земель відходами. Своїми діями Сухонос, який до Революції гідності був депутатом Слов’янської міськради на Донеччині, спричинив державі матеріальну шкоду розміром два мільйони гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на Волині немає ділових людей з досвідом!
Відповісти
Назначають всяких гандонів які взагалі не пов'язані з Волинню
Відповісти
після таких компліментів до вас хіба тільки дурень прийде
Відповісти
дурень не прийде, нам пришлють такого
Відповісти
Ні ну це як казав классик:"Якийсь лютий в своїй беспощадній "бєссміслєнності" ПІПЄЦЬ.... ну це дуже м'яко кажучи - Яке відношення мають Голова райдерж адміністрації і тим більше мер міста до обекта Міноборони яке з містом і не межує.
А може "взяти за "кокі"" відповідальних працівників міністерства буде трохи ефективніше, а то знов пислали "стрілочника". Хай продадуть свій парк іномарок і тоді зразу гроші на модернізацію завода знайдуться.
Відповісти
Коли вирубували на полігоні столітні дуби ,ми це "проморгали".ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!Не дайте забруднити і знищити одне з чудових місць нашого краю,гарного місця відпочинку біля озера,місця збору ягід і грибів .Підтримую Вас ,поворчани!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні