Луцька піцерія - у сотні кращих закладів України

2
6
Луцька піцерія - у сотні кращих закладів України
Щороку журнал "Новое время" публікує ТОП-100 найкращих ресторанів України.

Цього року в сотню кращих потрапили відразу 43 нових заклади. Як і раніше, найбільше в ТОП-100 представлена українська столиця — 45 ресторанів. По 15 ресторанів в ньому — львівських та одеських, пише "Конкурент".

Вибір закладів відбувається так: протягом кількох місяців 50 рестораторів та експертів називають найкращі, на їхній погляд, ресторани, де можна отримати гастрономічне задоволення. Вони можуть назвати ресторан у будь-якому місті країни, крім своїх власних. При цьому НВ просить експертів називати заклади не тільки в столицях гастротуризма Києві, Львові та Одесі, а відзначати і смачні місця в інших містах, зокрема невеликих.

Відмінність рейтингу, який вже третій рік складає НВ, від інших – таких, наприклад, як Trip Advisor – в тому, що заклади називають не клієнти, а професіонали. Головним критерієм відбору тому є не антураж закладу або ціна страв, а якість їжі та сервіс.

Серед списку й мережа з чотирьох закладів "Фелічіта" у Луцьку.

Нагадаємо: торік у ТОП-100, крім "Фелічіти",потрапив і ресторан "Patio di Fiori".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фелічіта сама краща в Луцьку!І обслуговування також.
Відповісти
Фелічіта є хороший заклад швидкого харчування, але це ніяк не ресторан. Не знаю хто з цих еккспертів вніс її в список ресторанів. Як можна порівняти хорошу піцерію з рестораном? Це все одно, що рівняти найгарнішого будяка з сортовою трояндою- не порівнюється . Бачили , які ресторани Києва, Львова у списку? Куди цим піцеріям до них? Рейтинг упереджений

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні