Мармурове м’ясо і салат з халумі: у луцькому ресторані розповіли про «родзинки» нового меню*

3
-26
Мармурове м’ясо і салат з халумі: у луцькому ресторані розповіли про «родзинки» нового меню*
У ресторані «Patio di Fiori» представили нове ексклюзивне меню. Тут лучани та гості міста зможуть посмакувати як варіаціями українських страв, так і традиційними, проте «непропіареними» смаколиками італійської кухні.

Лише у «Patio di Fiori» можна скуштувати поєднання морепродуктів з екзотичними фруктами: наприклад, марокканського восьминога з соусом із манго. Також у стравах міксують й локальні волинські продукти, наприклад, ягоди чи білі гриби, та вплітають їх у італійський мотив. Цікавинка нового меню – мармурове м’ясо з витримкою у 21 день, яке на місці ще тиждень доводять до потрібної кондиції.

Карпачо з марокканського восьминога
Карпачо з марокканського восьминога


«У нас є класичні італійські страви, як вітелло тоннато. У «Patio di Fiori» її готують зі справжніх італійських продуктів – відварної молодої телятини та соусу з тунця. Надзвичайне поєднання, як на мене! До того ж, ця страва не дуже розрекламована, про неї мало хто знає, але я певен, що вітелло тоннато займе свою нішу. Зараз хочу "погратися" з цією стравою. Можливо, проекспериментувати з соусом з вугра», – розповів шеф-кухар ресторану Антон Михайлюк.



За його словами, у новому меню багато легких страв, котрі прекрасно смакують у спеку.



«У нас є свіжа риба – форель, дорадо, яку дуже добре їсти у спекотні дні. Також у меню представили легкі супи, на кшталт консоме з перепілки - ніжний легкий суп зі свіжим шпинатом, морквою та цибулею порей. У нове меню також включили різноманітні закуски з овочів. Будь-хто знайде щось собі до смаку!» – підкреслив шеф-кухар.

Стейк T-Bone
Стейк T-Bone


Десерти у «Patio di Fiori» – прості та витончені.

Для дітей у меню ресторану теж є чимало смаколиків: консоме з перепілки, маленька молода картопля, обсмажена до золотистої скоринки, бургери.



Щодо прохолодних напоїв, то родзинкою «Patio di Fiori» є найрізноманітніші лимонади. Рецептом одного з них – напою з базиліком – шеф-кухар ресторану поділився «по секрету»:

«Лимонад з базиліком чудово втамовує спрагу. Його можна приготувати навіть удома. На три літри кип’ятку потрібно взяти 300 грам цукру. Якщо люди не вживають цукор, то його можна й не додавати. Далі беремо 150 грам свіжого базиліка і півлимона. Коли лимонад охолоне – ставимо у холодильник. Через дві години п’ємо чудовий напій з присмаком базиліку».

Варто додати, що наразі у ресторані розробляють систему акційних пропозицій для гостей. Попереду – ще багато цікавого! Стежте за новинками у «Patio di Fiori»!

Ресторан «Patio di Fiori» працює з 8:00 до 23:00
Адреса: вулиця Кравчука, 13
Телефон: 050 978 7717


Фото: Надія МІЩУК



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-26

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у восьминога з Марокко - є віза?
Відповісти

thank so considerably for your internet site it aids a lot.
Вижте и страницата ми

http://www.g89.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=315533 SEO тенденции 2024

=777?
Відповісти

How are you, very good internet site you've presently.
Вижте и страницата ми

https://humanlove.stream/wiki/User:ArturoHornsby80 увеличаване на трафика на сайта

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні