Керівника «Луцькводоканалу» судитимуть за крупні фінансові махінації

14
3
Керівника «Луцькводоканалу» судитимуть за крупні фінансові махінації
Керівника "Луцькводоканалу" судитимуть за розтрату майже 2 млн грн бюджетних коштів.

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про службове підроблення та розтрату державного майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, - інформує прес-служба волинської прокуратури.

Як зазначили у відомстві, зловживання вчинені за попередньою змовою керівником комунального підприємства "Луцькводоканал" Іваном Корчуком та трьома директорами приватних підприємств Києва.

Упродовж березня 2014 року – січня 2015 року директор комунального підприємства уклав договори доручення про надання інформаційно-консультаційних послуг двома столичними фірмами.

Жодних послуг суб’єкти господарювання "Луцькводоканалу" не надавали, проте посадовець прийняв та погодив звіти директорів фірм про виконання договорів і підписав акти здачі-прийняття робіт на загальну суму понад 1,7 млн. грн.

За відсутності законних підстав бюджетні кошти перерахували на рахунки приватних підприємств.

Спритники з однієї з цих столичних фірм, увівши в оману директора підприємства "Нововолинськводоканал", та за тією ж схемою привласнили кошти комунального підприємств в особливо великих розмірах.

На підставі підписаних директором КП документів на користь фірми у грудні 2014 - січні 2015 року перерахували понад 340 тис. грн.

Таким чином зловмисники заволоділи понад 2 млн. грн. бюджетних коштів.

Невдовзі усі вони постануть перед судом, який і визначить для них міру покарання.

Зауважимо, що слідчі окремо досліджують дії посадовців Луцької міської ради на предмет причетності до вищевказаних оборудок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво. що за такі консультації?
P.S. До речі, тут недавно була стаття про водоканал, про директора, який він хороший управлінець...
Відповісти
Що це за такі послугі на які можна списати такі суми?Юридичні чи програмне забезпечення, бугалтерія 1с,валідатори що ,напишіть бо розпирає від цікавості.
Відповісти
Ви ще ті послуги в Луцьктепло пошукайте.Думаю вони там тоже є .Якщо бугалтерія їх не переробила.
Відповісти
Хочуть мабуть укроповських талановитих поставити.От хоча б взяти Смаля чи Шкоду або дівчаток з офісу розвитку.Таланти від Бога.
Відповісти
Яка різниця хто краде з держави? Послуги вкажіть конкретно, а народ розбиреться не всі тупі читають. АТО ВИ В СТАТЯХ СВОЇХ ВОДИЧКУ ЛЬЄТЕ БІЛЬШЕ КОНКРЕТИКІ.
Відповісти
Ці дівчатка не таланти, а глибокі глоткі
Відповісти
А їхні молоді люди це знають?))))
Відповісти
Кльово підколов коридорного воїна Кравченка
Відповісти
Іван став заручником ситуації.Перелом влади.І прокуратурі тре показати роботу))))
Відповісти
Прокуратура хай краще розбереться на якій основі Палиця віддав землю з будівлею біля Стира банкроту і аферисту Столяру.
Відповісти
Як прокуратура може розібратись за землю Палиці якщо вона послуги не може вказати цим журналюгам. Хай хоть квед в каже послуг ,може він в свідоцтві Луцькводоканалу є.
Відповісти
Я просто фігею як двохповерхову фазенду,колишню обкомівську дачу,державний обєкт як неяк, швейцарський злодій віддає просто так поліському аферисту.То те саме як в 90і садки повіддавали.
Відповісти
Це не які не бюджетні кошти. Там неямає ніяких КВЕД. Водоканал заплатив за свої власні надходження коштів. Просто хтось дуже хоче свого мабудь директора бачити на цій посаді. 9Десь в попередніх новинах є більше розписаного).
Відповісти
Якщо не має ніякіх КВЕД то Водоканала не існує.Він займається нічим і є незаконим підприємством.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні