Поліція мені мститься за слова про «тупість і бездарність» - Пирожик

0
3
Поліція мені мститься за слова про «тупість і бездарність» - Пирожик
Перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик вважає, що поліцейські звинуватили його у корупції через те, що він висміював правоохоронців у Фейсбуці.

Про це Олександр Пирожик написав у блозі Волинь24.

"Сьогодні, 13 березня 2017 року, близько 16.45 год. під робочим кабінетом мене чекали оперативники УОР ДЗЕ Національної поліції України, які нанесли візит аж зі столичних пагорбів! Для того, щоб вручити мені протоколи нібито про вчинення мною «корупційних» діянь. На їхню думку, я, мабуть, невиправний корупціонер, і став ним уже більше року тому, коли обласна рада цього скликання обирала своє керівництво", - пише перший заступник голови облради.

"Злочин вони вбачають у тому, що я голосував за затвердження протоколу лічильної комісії, який засвідчував дотримання всіх процедурних норм при обранні керівництва облради", - додає він.

Олександр Пирожик вважає, що за такою логікою до відповідальності можна притягнути кожного, хто голосував за своє обрання на ту чи іншу посаду.

"Такі нікчемні дії правоохоронців нагадують мені «полювання на відьом», а сама справа, на мій погляд, «шита білими нитками»!" - пише політик.

"Гадаю, це відповідь «нової поліції» на мій недавній допис у ФБ про тупість і бездарність поліції, яка дала мені безглузду відписку на депутатське звернення про притягнення до відповідальності винних у нецільовому використанні "шкільних автобусів", - зазначає він.

"Складається враження, ніби вся корупція в нас уже подолана, і в поліції немає більше справ, як витрачати час і бюджетні гроші на фабрикування політично вмотивованих справ", - додає чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні