По вулицях Луцька пройшов марш фанатів

2
-1
По вулицях Луцька пройшов марш фанатів
Ультрас ФК "Волинь" влаштували фан-марш на підтримку своєї команди, яка зараз приймає на "Авангарді" полтавську "Ворсклу".

Марш розпочався на Замковій площі з урочистого виконання гімну України, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Від Замкової площі фанати рушили на Братський міст та покрокували вулицею Лесі Українки. Супроводжувалась хода «зарядами» на честь «хрестоносців», а також патріотичними кричалками.

Фани віддали шану біля стенду пам’яті героям Небесної сотні та загиблим в АТО, після чого вийшли на центральний проспект міста, де, врешті, змогли дати волю піротехніці.

Декілька потужних шашок оповили вулицю густим туманом, з якого доносилось: «Нам потрібна перемога!», «Волинь зі Стиря!», «Віва-віва Україна!» та інші патріотичні «заряди».

Учасники маршу пройшли вулицею Шопена до стадіону «Авангард», де о 14:00 розпочалася заключна зустріч волинян 2016 року.

До слова, громадський порядок під час маршу охороняли силовики спільно з ГФ «Варта порядку».


















Теги: футбол, марш
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
засранців
Відповісти
удручающе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні