Стало відомо, за скільки одягнули луцьких муніципалів

3
-1
Стало відомо, за скільки одягнули луцьких муніципалів
Готуючись до Дня міста працівників Департаменту муніципальної поліції одягнули в нову форму. Міській казні оновлений вигляд муніципалів обійшовся в понад 90 тисяч гривень.

Через систему державних закупівель «Прозоро» закупляли лише окремі частини гардеробу: футболки, картузи та жетони.

Зокрема, 50 футболок купили у київського підприємця за 6 830 грн. Серед пропозицій була нижча ціна – 6 000, проте визначальною при відборі переможця була якість товару. У департаменті пояснили, що для перевірки якості їм надсилали усі зразки кожного товару.

Також купили 25 картузів за 2 875 грн (була пропозиція за 1 800 грн, проте очевидно, що теж – за гіршою якістю). Жетони придбали за 5 200 грн.


Хотіли провести аукціон і на купівлю взуття, проте жоден із претендентів не запропонував хорошої якості. «У цих туфлях працівникам ходити щодня, взуття із замінника не підійде. Замовили шкіряне у місцевого виробника», – пояснили у департаменті. Вартість однієї пари – 968 грн.

Так само замовили і пошиття штанів та спідниць: на місці, підганяючи під статуру кожного із 25 працівників. Вартість однієї спідниці – 552 грн, а штанів – 930 грн. У жіночий комплект входить і те, й інше.

На запит видання «Волинь24» муніципали надали інформацію про вартість кожного предмету із їхнього робочого гардеробу. Загалом комплект виходить близько трьох з половиною тисяч. Наразі в департаменті працює 25 правоохоронців, відтак, загальна сума, яку витратили на оновлений вигляд муніципальної поліції – близько 90 тис грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відайте краще кошти не форму рекетирам муніципалам а людям які дійсно цього потребують!
Відповісти
Що це за люди і де їх ще можна побачити?
Дуже еротично не має трусів і шкарпеток ))))))
Відповісти
Не закупили через ПрозРРо?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні