РФ може напасти на Європу вже наступної зими, - Bild

0
РФ може напасти на Європу вже наступної зими, - Bild
Росія може спробувати атакувати Європу наприкінці 2024, або взимку 2025 року.

Про це 23 грудня повідомило німецьке видання Bild із посиланням на джерело в розвідці однієї з європейських країн, пише zaxid.

У розвідувальній службі вважають, що Росія може завдати удару по Європі в той момент, коли США будуть «без лідера» – йдеться про період між відходом з посади президента США на початку листопада 2024 року і вступом на посаду його наступника в січні 2025 року.

За словами співробітника розвідки, російська влада сподівається, що колишній президент Дональд Трамп знову займе Білий дім, оскільки за його правління «може статися все, що завгодно».

Відповідно, через зміну влади, росіяни сподіваються, що США зможуть прийти на допомогу європейським державам тільки після деякої затримки. Напрямок ймовірної атаки росіян у розвідці не уточнили.

Раніше командувач бельгійської армією Мішель Хофман заявляв, що після України наступними цілями Кремля можуть стати Молдова і країни Балтії. Він наголосив, що Росія вже переключилася на військову промисловість і закликав союзників зробити те ж саме, щоб бути готовими захищатись в разі потреби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні