В Україну перекинули свіжомобілізованих росіян: названо напрямок

0
В Україну перекинули свіжомобілізованих росіян: названо напрямок
Керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк зазначила, що на півдні мобілізовані росіяни проходять підготовку для подальших бойових дій на сході, пише Еспресо.

"На нашому напрямку тримаємо вогневий контроль, але окупанти потроху намагаються проводити певну ротацію. На Скадовському напрямку зафіксовано прибуття так званих свіжомобілізованих росіян. На півдні вони проходять додаткову підготовку. Їх спрямовують сюди, щоб вони поступово адаптувалися до бойових дій. Потім їх перекидають на схід, де загарбникам потрібно підкріплення", - зауважила Гуменюк.

За словами керівниці об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони ОК "Південь", ворог зазнає значних втрат на лінії фронту.

"Ми бачимо, що росіяни перекидають невеликі партії особового складу, але мобілізовані їм вже потрібні. Тому, що ворог зазнає втрат. Недаремно заповнені неспеціалізовані медичні заклади, які перетворені на військові госпіталі. Підтягування важкого озброєння не зафіксовано", - додала Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні