Гороскоп на 5 березня для всіх знаків Зодіаку: не слід напружуватися

0
Гороскоп на 5 березня для всіх знаків Зодіаку: не слід напружуватися
У неділю, 5 березня, більшості знаків зодіаку рекомендують відпочити або хоча б бути активними лише у першій половині дня, а ввечері сповільнити ритм та приділити увагу близьким.

Про це повідомляють на порталі horoscope.com.

Овен

Для Овнів 5 березня – це день серйозних рішень. Спирайтеся не тільки на свій досвід та поради професіоналів, але й на інтуїцію.

Телець

Сьогодні вам необхідно перепочити. Якщо ви продовжите діяти в тому ж темпі, можете отримати зрив – або емоційний, або фізичний.

Близнюки

Близнюкам зірки рекомендують бути активними лише у першій половині дня. У другій в цьому необхідності не буде – що б ви не зробили, ситуація не зрушить з місця.

Рак

Для Раків 5 березня – вдалий день. Тому якщо ви планували щось почати або звернутися до когось із важливим для вас питанням, дійте – на вас чекає успіх.

Лев

Левам у цей день краще зайнятися якоюсь рутиною. А всі серйозні чи нові проєкти краще відкласти на кілька днів.

Діва

5 березня Дівам потрібно бути уважними до оточуючих. Зірки обіцяють зустріч із потрібною людиною – важливо її не злякати.

Терези

Терезам цього дня можуть зробити пропозицію, від якої вони не можуть відмовитися. І не потрібно – погоджуйтесь.

Скорпіон

Цього дня Скорпіони зможуть виявити свої найкращі якості. Якщо вам належить продемонструвати комусь свої навички, викладайтеся на повну.

Стрілець

Стрільцям не потрібно висуватись цієї суботи. Зірки попереджають: 5 березня ви можете стати об'єктом загального обговорення. І не з найкращої сторони.

Козеріг

Козероги повинні будуть когось у чомусь переконувати. І цей процес їм вдасться блискуче – як в ораторському плані, так і в результативному.

Водолій

5 березня може стати для Водоліїв одним із найбагатших на події днів. І закликають вас зустріти цю суботу енергійно.

Риби

Рибам не слід цього дня напружуватися: ви будете нестійкі як у фізичному, так і в моральному плані. Отже, по можливості відпочиньте 5 березня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні