Як вибрати якісний наматрасник*

0
-2
Як вибрати якісний наматрасник*
Якісний наматрасник – річ дуже корисна та надзвичайно важлива. Він захистить ваше ліжко від бруду, пилу, паразитів, холоду та мікробів, дозволить продовжити термін служби дорогого матраца і навіть може покращити його властивості. Використання наматрацника від магазину https://empirehall.com.ua/magazin/zdorovij-son1/namatrasniki/brinkhaus-ru дає вам безліч переваг. Цей аксесуар дозволяє зменшити біль у м'язах та хребті, міцніше спати та захищати спальне місце від плям.

Який має бути наматрасник? У такому розмаїтті різних пропозицій справді складно орієнтуватися. Вони можуть бути як одношарові, так і багатошарові, як тонкі і високі, так і м'які й жорсткі. А за функціями їх виділяють на:

  • захисні;

  • вирівнюючі;

  • коригувальні.



Також бувають Антибактеріальні наматрасники. Це ідеальний варіант для алергіків. Антибактеріальні наматрацники просочують особливими бактерицидними розчинами, що запобігає потраплянню всередину матраца та на поверхню ліжка пилових кліщів, грибка та паразитів, а також їх розмноженню. Виробляють такі моделі виключно з гіпоалергенних матеріалів.

Наповнення та матеріал наматрасника визначають його функціональність. Поверхня виробу безпосередньо стикається з тілом, тому краще, якщо він буде з натуральних і приємних на дотик тканин. Ідеальний варіант – бавовна чи трикотаж. Без проблем відмиваються у разі забруднень, легкі і не електризуються.

З таким запаморочливим асортиментом матеріалів, щільностей та товщин ви завжди зможете знайти ідеальний рівень м'якості та комфорту. Але тут важливо досягти збереження балансу між м'якістю та пружністю. Інакше ви провалюватиметеся в наматрасник без підтримки спини.

Комфорт спального місця – це не розкіш, а потреба. Тільки міцний і здоровий сон дозволяє організму розслабитися та зарядитись енергією на весь день. Зручний матрац для ліжка захищений якісним наматрасником, тепла ковдра та затишна подушка – традиційна «формула» ідеального сну. Завдяки наматраснику ви точно отримаєте наступні, базові переваги:

  • покращити мікроклімат ліжка;

  • позбутися алергенів;

  • відрегулювати температуру;

  • скоригувати рівень жорсткості.


Перед тим як вибрати наматрасник, необхідно дізнатися про точні розміри свого спального місця (ліжка або дивана). Це дуже важливо, оскільки занадто великий виріб з'їжджатиме і ковзатиме. З іншого боку, аксесуар повинен повністю закривати матрац, щоб максимально реалізувати свою захисну функцію і зробити сон безтурботним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Щоб переглянути додані коментарі до даного матеріалу потрібно оплатити ваш профіль.
Перейти до оплати
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні