Стало відомо, коли на заході України вдарять морози

0
Стало відомо, коли на заході України вдарять морози
У західних областях України найближчими днями обіцяють теплу погоду. Навіть у середині листопада температура повітря становитиме ще +19 градусів, пише 24 канал.

Після холодного й мокрого вересня погода наче перепрошує у мешканців Заходу України. Адже майже весь жовтень там було тепло. Таку саму погоду обіцяють і в першій декаді листопада.

У перші дні третього місяця осені повітря у Львові прогріється до +18 градусів. На вихідних 5 – 6 листопада завітає коротке похолодання. Стовпчики термометрів опустяться до +9 градусів, а з неба падатиме дощ. Однак готуватися до холодів не варто, адже 9 листопада сильно потепліє.

Синоптики обіцяють, що повітря прогріється до +19 градусів. Небо буде сонячним та ясним до 13 листопада.

Різке похолодання прийде 14 листопада. Температура повітря опуститься до нуля, а вночі вдарять морози. Синоптики навіть обіцяють сніг. Після цього періоду значного потепління вже не буде.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні