З чого складається мультиварка*

0
-2
З чого складається мультиварка*
Виробники побутової техніки, намагаючись полегшити для господинь процес приготування їжі, винайшли унікальний пристрій - мультиварка, що це за прилад, знають, мабуть, вже всі. Однак коли з'являється необхідність підібрати в інтернет-магазині, чи в наземній крамниці з побутовою технікою хорошу, якісну модель для домашньої кухні, то відразу виникає низка питань. Як вибрати мультиварку правильно? За якими критеріями вибирати цю техніку? Скільки має бути автоматичних режимів, 8 чи 48? У цій статті спробуємо розібратися з чого складається цей кухонний помічник.

Якщо ви поки що не визначилися, яку мультиварку хочете придбати, то варто ознайомитися з усіма видами та особливостями кухонної техніки даної категорії. Не зважаючи на величезну різноманітність моделей, існує набір компонентів та характеристик, що поєднують прилади. Усі вони комплектуються:


  • Теплоізолюючим корпусом: він відповідає за економію електроенергії (деякі моделі споживають дуже багато) безпосередньо під час приготуванняїжі. Також він перешкоджає швидкому охолодженню готової страви, зберігаючи її певний час теплою. Такі коррпуси, зазвичай виготовляють із сталі або ж спеціального жаростійкого пластику.

  • Кришкою: з допомогою силіконового кільця вона щільно прилягає та герметично закриває чашу мультиварки.Встановлений у верхній частині кришки клапан забезпечує відведення пари, що утворюється при приготуванні їжі.

  • Датчиками тиску та температури: вони контролюють задані програмним забезпеченням параметри під час роботи техніки, такі як температура, час, спосіб приготування.

  • Панеллю керування: вона комплектується мікропроцесорним модулем, дисплеєм та кнопками.

  • Ручкою: завдяки термостійким матеріалам вона не нагрівається у процесі роботи. Це дозволяє за потреби безпечно відкривати кришку під час готування або переносити мультиварку без використання прихваток.

  • Вологозбірник: він збирає конденсат, який утворюється під час приготування страв.

  • Живлення: особливості моделей пристроїв можуть відрізнятися підведенням кабелю. Незнімне підключення забезпечує більшу надійність та безпеку роботи техніки. Знімний варіант зручний при зберіганні, транспортуванні та у разі його заміни при пошкодженні.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні