Не все те золото, що блищить: імена, які не можна давати дітям

0
Не все те золото, що блищить:  імена, які не можна давати дітям
У світі існує чимало імен на будь-який смак. Зараз особливо популярно називати дітей незвичними іменами, але варто розуміти: не все те золото, що блищить. Тобто не кожне милозвучне ім'я несе його власнику щасливу долю, пише Апостроф.

Найважчі імена для дівчаток

Євдокія

Діти з таким ім'ям з пелюшкового віку починають показувати примхливий характер, а коли стають дорослішими, то нікого не слухають, не сприймають авторитетів. Уся справа у впертості - Євдокії думають, що знають краще за всіх, але саме це часто призводить до складних життєвих ситуацій.

Дора

Дора має запальну натуру з постійними змінами настрою: вона плаче, сміється, галасує, ображено мовчить і шалено кричить майже одночасно. Таким дівчаткам складно контролювати емоції, що в майбутньому стане причиною багатьох проблем.

Цирцея

Цирцея - чутлива дитина, яку будь-що може вивести з рівноваги, образити чи налякати. Вона відчуває себе вразливою, навіть якщо всі навколо даруватимуть їй свою любов. З часом такі дівчата можуть замкнутися і піти в себе.

Найважчі імена для хлопчиків

Лука

Провідна риса характеру для Луки - це хитрість. Хлопчики з цим іменем ніколи не визнають свою провину й вигадають будь-що, аби підставити інших. До того ж Лука може стати справжнім ледарем: не буде вчитися, не слухатиметься батьків.

Фелікс

Дорослі Фелікси залишаються невиправними ідеалістами й максималістами, що, зазввичай, характерно для підлітків. Вони завжди в пошуках чогось кращого, але їм не вистачає терплячості для удосконалення того, що є.

Дарій

Дарій з дитинства демонструє замкнутість і боязкість до чогось нового. Його тривожність не минає і в дорослому віці, тому Дарій майже все життя потребуватиме батьківської опіки, порад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні