«Путін накопичує ракети, треба готуватися»: українців попередили про небезпеку

1
«Путін накопичує ракети, треба готуватися»: українців попередили про небезпеку
У президента росії володимира путіна, на жаль, ще достатньо ракет, щоб завдавати ударів по нашій країні, зокрема на День Незалежності. Але останні дії ворога свідчать про те, що до дат він уже не прив'язується, а значить, масованих «святкових» атак може і не бути, пише Обозреватель.

Таку думку висловив ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

«Дані, не лише нашої розвідки, свідчать про те, що останніми днями відбувалося накопичення ракетного арсеналу в тій же Білорусі. Щодо моменту завдання удару до Дня Незалежності, то, на мій погляд, попри те, що в нас, як і раніше, продовжують стверджувати, що путін схильний до якихось там сакральних дат, я спостерігаю деяку руйнацію цієї міфологеми. Тому я не готовий підтримувати думку, що саме до цього дня нам готують удари великої інтенсивності. Хоча відкидати цього не можна, тому треба готуватися до найнеприємніших сценаріїв у виконанні Повітряно-космічних сил рф», - заявив він.

Водночас заяву посольства США, яке закликало своїх громадян залишити Україну через актуальні загрози, Тука вважає негативним сигналом.

«Американці теж побоюються, що до Дня Незалежності росія може завдати серії ударів по Києву. Але я в такому заклику нічого страшного не бачу. Це нормальний алгоритм поведінки з погляду безпеки. Американці закликають своїх співгромадян, співробітників залишити небезпечні з погляду американського посольства зони», - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ми що не можемо влаштувати їм "бавовну" по скупченню їхніх ракет
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні