--> Захисник «Азовсталі» вийшов на зв'язок з рідними | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Захисник «Азовсталі» вийшов на зв'язок з рідними

0
Захисник «Азовсталі» вийшов на зв'язок з рідними
Дмитро Козацький з позивним «Орест», який перебуває в полоні росіян з травня, нещодавно подзвонив рідним із полону повідомити, що він живий.

Про це пише 24 канал.

Зараз «Орест» перебуває на тимчасово окупованій території. Про розмову з братом розповіла його сестра Дар'я Юрченко. Вона зізналась, що після трагедії в Оленівці не знаходила собі місця.

2 серпня до Дар'ї подзвонив російський номер. Спочатку дівчина подумала, що це знову «доброзичливі» громадяни держави-агресорки. Однак по інший бік слухавки почула рідний голос: «Алло, це Діма».

«І я така: «що?». Він ще раз «це Діма»… Я була в шоці. Питаю «Дімочка, як ти, де ти, ти живий-здоровий?», - пригадує сестра.

Дмитро розповів, що здоровий. Сказав, що зараз перебуває в Донецьку. Коли він говорив, поруч був «слідчий». Йому дозволили подзвонити.

Найперше Дар'я сказала брату, що сім'я дуже любить його та чекає вдома. За словами дівчини, розмова була швидкою. Такою ж, як і раніше, коли Дмитру дозволили подзвонити вперше, - кілька секунд.

«Ми з ним говоримо. Я кажу, що дуже люблю його. Він каже, що теж і починає плакати. Я також розплакалась», - зізнається Дар'я.

Вона додає, що це один з найжахливіших моментів війни. Говорить, що Діма дуже сильний, тож це було важко. Далі хлопець сказав, що має мало часу на розмову і обіцяв подзвонити мамі.

«Я була вся в сльозах. Це було дуже неочікувано. Навіть не знала, чи зла, чи стурбована. Одразу подзвонила рідним», - розповіла Дар'я. Потім Дімі таки вдалось зателефонувати мамі. Дар'я наголошує, що мама була неймовірно щаслива почути голос сина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні