Російський окупант із міста Дно майже місяць ховався від ЗСУ. ВІДЕО

0
1
Російський окупант із міста Дно майже місяць ховався від ЗСУ. ВІДЕО
Російська армія обстрілювала підприємство в Харківській області, на території якого перебував двічі поранений російський військовий.

Про це розповідає Суспільне.

Полонений у Харківській області Денис Любимцев розповів про це в розмові із блогером та автором проєкту “Шукай своїх” Володимиром Золкіним.

20-річний Любимцев — із російського міста Дно. В Україну він незаконно потрапив 24 лютого разом із ще 19 російськими військовими. З техніки окупанти мали МТЛБ.

За словами Любимцева, командування обіцяло, що російські військові їдуть в Україну на чотири дні. У лісосмузі поряд із кордоном вони одразу потрапили під обстріл. Три дні росіяни ховалися в лісі, ще до семи днів — на одному із заводів.

“Потім надійшла команда рухатися до Малої Рогані. У Малій Рогані базувалися днів 19, теж ховалися”, — розповів Любимцев.

23 березня українські війська оточили угруповання окупантів, частина росіян здалася в полон. Любимцев отримав два поранення — плеча та кульове наскрізне поранення живота. Врятував окупанта український військовий медик та доставив на одне з підприємств.

Коли Любимцев перебував там, росіяни поцілили в будівлю ракетою. Від обстрілу спалахнула пожежа і на місце прибули рятувальники. Вони витягнули російського військового з вогню та передали медикам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні