Ветеран війни назвав головну умову для початку контрнаступу ЗСУ

0
Ветеран війни назвав головну умову для початку контрнаступу ЗСУ
Українська армія повинна позбутися залежності від західної військової допомоги, у першу чергу – допомоги боєприпасами. Захисники України зможуть піти у контрнаступ, лише якщо вдасться налагодити виробництво достатньої кількості боєприпасів всередині нашої держави.

Таку думку висловив ветеран війни, громадський активіст, юрист Олег Симороз, повідомляє OBOZ.UA.

Він висловив переконання, що для проведення контрнаступальних дій потрібне власне потужне виробництво боєприпасів.

Симороз зазначив, що позиції ЗСУ на полі бою можуть покращитися, коли українські військові отримають 800 тисяч боєприпасів з Європи. Але, за його словами, отримання такої допомоги не стане запорукою кардинальних змін на полі бою.

"Коли ти проводиш контрнаступ, ти не можеш ризикувати через залежність від чиїхось політичних інтересів. Це послаблює наші позиції на міжнародній арені, бо ми стаємо залежними", – сказав Симороз.

Ветеран вважає, що Україна може і далі отримувати допомогу від Заходу, проте левова частка озброєнь має вироблятися вітчизняним військово-промисловим комплексом.

"Так, ми можем працювати в тандемі, але значну цифру – наголошую, значну – має закрити власне виробництво. Тоді в разі, коли ми розпочнемо контрнаступ і якщо будуть якісь проблеми з постачанням від західних партнерів, це не змінить картину кардинально", – зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні