Нікарагуа дозволила введення російських військ у свою країну

1
-9
Нікарагуа дозволила введення російських військ у свою країну
Президент Нікарагуа Даніель Ортега дозволив перебування на території своєї країни іноземних військ. В тому числі російських.

Про це повідомляє El Pais.

"Персонал, кораблі та авіація Збройних сил Російської Федерації можуть заходити для участі у тренуваннях та навчаннях, а також операціях з надання гуманітарної допомоги, пошуково-рятувальних та аварійно-рятувальних роботах при надзвичайних ситуаціях або стихійних лих", - пише видання.

При цьому це також стосується і військових США, Мексики, Куби, Венесуели, Гватемали, Сальвадора, Гондурасу та Домініканської Республіки.

Таким чином, дозвіл на перебування в країні російських військ розпочне діяти з другої половини 2022 року.

Як інформує видання, введення іноземних військ раніше вже планувалося та координувалося з нікарагуанською армією, членам якої також було дозволено виїжджати до цих країн для гуманітарної діяльності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то нехай вони і пшеницю їм свою везуть. А то , Україна зобов'язана всіх годувати. А зброю нормальну привезти-то ні-ні, не треба *уйла дратувати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні