Полковник ЗСУ розповів, чому армія рф досі наступає

0
Полковник ЗСУ розповів, чому армія рф досі наступає
Російські окупанти продовжують свій наступ в Україні, і їхній наступальний потенціал не вичерпується. Це пов’язано з двома причинами. По-перше, загарбники використовують стратегічні резерви, які "тримали на винятковий випадок", по-друге, ворог знайшов слабке місце в обороні української армії й вміло цим користується.

Таку думку висловив військовий експерт, полковник Збройних сил України Владислав Селезньов, повідомляє OBOZ.UA.

За його словами, "ситуація певною мірою парадоксальна".

"Ми були впевнені, що на початок чи середину березня наступальний потенціал російської окупаційної армії буде вихолощений. Принаймні саме на цьому акцентував нашу увагу керівник військової розвідки генерал Буданов", – зазначив військовий експерт.

Щодо другої причини – окупанти зараз активно застосовують фугасні та керовані авіаційні бомби, ФАБи та КАБи. Експерт зазначив, що лише упродовж березня загарбники використали близько 2300 ФАБів і КАБів. Таке колосальне застосування авіабомб свідчить про те, що противник знайшов слабке місце в нашій системі оборони, зазначає Селезньов.

"Що далі? Я думаю, тенденції будуть визначатися ресурсними можливостями українських Сил оборони. Системи ППО, ракетні та дронові системи, які дозволятимуть нам знищувати ворожі носії ФАБів та КАБів безпосередньо у місцях їх базування, авіаційна компонента, винищувачі F-16, які триматимуть далі від наших кордонів ворожі літаки", – пояснив військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні