--> Лукашенко намагається уникнути прямої військової участі у війні Україною: причина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лукашенко намагається уникнути прямої військової участі у війні Україною: причина

0
5
Лукашенко намагається уникнути прямої військової участі у війні Україною: причина
Після навчань на початку травня, білорусь оголосила про розгортання сил спецоперацій уздовж кордону з Україною, а також підрозділів ППО, артилерії та ракетних військ на полігонах на на заході країни, пише телеграм-канал Бабель.

Однак, за даними британської розвідки, президент білорусі лукашенко намагається балансувати підтримку вторгнення рф з бажанням уникнути прямої військової участі у війні.

Лукашенко боїться ризику західних санкцій, української помсти та можливого невдоволення білоруських військових.

Присутність білоруських сил біля кордону, ймовірно, зафіксують українські війська, тому вони не можуть розгортатися для підтримки операцій росіян на Донбасі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні