--> «Нам все дозволили» - окупанти підтверджують використання забороненої зброї проти населення. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Нам все дозволили» - окупанти підтверджують використання забороненої зброї проти населення. ВІДЕО

1
-2
«Нам все дозволили» - окупанти підтверджують використання забороненої зброї проти населення. ВІДЕО
Служба безпеки опублікувала чергову перехоплену розмову окупантів. Російські солдати підтверджують використання проти мирного населення забороненої зброї.

Про це повідомляє СБУ.

Під час телефонної розмови з товаришем російський військовий зазначив, що керівництво дозволило використовувати заборонені міжнародним правом боєприпаси, зокрема фосфорні та касетні бомби.

"Так, всі чекають, коли Володьку (Путіна, - ред.) це все заї*е, він війська виведе і "Тополя" сюди накидає. А так все, що міжнародними конвенціями було заборонено: касети, фосфор - нам усе дозволили, все пускаємо туди", - заявив окупант.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наші все "чухаються"..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні