--> Українська поліцейська супроводжувала техніку рф, жінку підозрюють у держзраді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська поліцейська супроводжувала техніку рф, жінку підозрюють у держзраді

2
-1
Українська поліцейська супроводжувала техніку рф, жінку підозрюють у держзраді
Підполковниця поліції Куп‘янська (Харківщина) організувала супровід поліції для військової техніки та особового складу ЗС РФ по місту.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Жінка особисто супроводжувала головну колону військової техніки окупантів, яка ппересувалася Куп’янськом.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що поліцейська перейшла на бік ворога та погодилась на співпрацю з окупантами. На вимогу представників ЗС РФ вона організувала та забезпечила безперешкодне переміщення військової техніки та особового складу ЗС РФ по Куп’янську у супроводі службових автомобілів віддiлу поліції", - йдеться у повідомленні.

Жінка працює заступницею начальника Куп‘янського районного відділу поліції ГУНП. Їй заочно повідомили про підозру в держзраді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От сучара
Відповісти
А скільки в нас ще отаких невиявлених "манкрутів" у всіх структурах?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні