Водій легковика на швидкості збив жінку з дитиною. ВІДЕО

3
-2
Водій легковика на швидкості збив жінку з дитиною. ВІДЕО
У Нікополі Дніпропетровської області водій легковика на пішохідному переході збив жінку з дитиною.

Про це пише Прихист.

Як з'ясувалося, водій таксі на пішохідному переході збив жінку з дитиною, які поспішали на автобус. Медики, які прибули на місце, згодом госпіталізували потерпілих до лікарні. У громадянки діагностували перелом ключиці, малюк серйозно не постраждав.

Пізніше до соцмережі потрапило відео з камер спостереження. На ролику видно, як місцева мешканка з дитиною переходять дорогу "зеброю". У цей момент на них летить водій легковика.

Удар був такої сили, що пішоходи буквально підлетіли у повітря. Чому шофер не помітив людей, невідомо. В обставинах події розбираються правоохоронці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
-"Чому шофер не помітив людей, невідомо."-Тому що за кермом ОЛЕНЬ! Таких сліпих придурків треба позбавляти водійських прав пожиттьєво!
Відповісти
Пішоходи повинні упевнитись у відсутності небезпеки на кожній смузі проїзної частини, навіть якщо вони переходять дорогу по пішохідному переходу. Це факт!
Відповісти
Але водії теж мають дотримуватися правил проїзду "зебри" (там все докладно розписано), тому що саме автомобіль є джерелом підвищеної небезпеки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні