Як зрозуміти жінку: 12 порад

0
-4
Як зрозуміти жінку: 12 порад
Говорять, зрозуміти себе непросто. Особливо, якщо ви жінка. Місяць вашого народження теж може дати уявлення про те, якою ви є людиною.

Про це повідомляє Enjoying.

Січень

Жінки січня дуже мотивовані та прагнуть успіху. Вони серйозно ставляться до своєї роботи і ніколи не дозволяють нічого завадити їхнім амбіціям. Рутину вони ненавидять, безглузді правила виносять важко, добре знаються на деталях. Знання – це те, чого вони прагнуть.

Цим жінкам важко висловити те, що вони насправді відчувають, і їм нелегко порозумітися з іншими. Щоб спростити завдання, вони вважають за краще бути серед тих, з ким вони мають загальний культурний код.

Лютий

Терпіння лютневих жінок практично безмежне. Вони люблять романтику і оцінять грандіозні жести більше, ніж будь-хто інший. Жінку, народжену у лютому, важко розчарувати через її терпіння та наполегливість. Може бути важко зрозуміти, чого вона дійсно хоче, тому що вона зазвичай висловлюється досить абстрактно.

Але, незважаючи на їхнє терпіння, у лютневих жінок бувають випадкові перепади настрою. Лояльність має для них першорядне значення, вони не замислюючись, розлучаються з категоричними партнерами.

Як зрозуміти жінку-березень

Народжені в березні пані креативні, артистичні та вкрай обережні, коли справа доходить до стосунків, бо вони бояться постраждати. Вони сповнені ентузіазму, дружелюбні і твердо вірять у гармонію. Ніхто інший не може мати таку харизму, як ці жінки, і вони здатні залучити всіх на свій бік. Вони привабливі, їх важко отримати, але якщо це відбувається, то вони вкладають у відносини все, що вони мають. Якщо їй завдають шкоди, то про прощення не йтиметься — жінка-березень простий піде, і немає жодних шансів повернути її.

Квітень

Для жінки, що народилася у квітні, спілкування є її найбільшою силою, вона — чудовий дипломат, бо вміє ясно бачити обидві сторони суперечки, вона може бути чудовим посередником.

Жінка-квітень схильна приховувати свої емоції, зрозуміти її не просто, але тим, хто заслужив на її довіру, вона відкриває душу. Але вона може бути дуже власною і вибухати через дрібні проблеми, тому її партнеру знадобиться багато терпіння.

Травень

Народжені в травні жінки дуже привабливі і мають велику внутрішню силу. Вони працьовиті та довірливі. У таких жінок заповзятлива натура, яка завжди прагне нових вражень.

Червень

Жінки червня прагнуть знань заради знань і мають багато художніх здібностей. Цікавість могла занапастити кішку, але вона принесла користь жінкам, що народилися в червні. Вони сповнені інноваційних та унікальних ідей. Хоча вони можуть бути дуже прямолінійними і навіть грубими, вони також чудово вміють маніпулювати іншими, щоб досягти свого. Але вони завжди будуть відвертими.

Липня

Народжені в липні жінки за своєю природою миролюбні і спокійні, вони вважають за краще триматися подалі від будь-яких хвилювань і неприємностей — настільки, що у разі зради партнера вони вважатимуть за краще піти, а не залишитися і боротися за нього.

Серпень

Серпневі жінки відомі своєю дотепністю та... егоцентризмом. Спілкування з жінкою-серпнем завжди дуже цікаве, а спогад про нього змусить співрозмовників усміхатися, навіть якщо він був у далекому минулому. У цих жінках є щось парадоксальне, тому що вони дуже щедрі та дбайливі, але вони також можуть бути егоїстичними. Вони завжди хотітимуть вийти на перше місце.

Вересень

Народжені у вересні покладають на себе великі надії та впевнені у своїх цілях. Це, напевно, наймиліші жінки, яких ви коли-небудь зустрічали. Дисципліна дуже важлива для них у всіх аспектах їхнього життя, навіть коли справа стосується кохання. Ніколи не зраджуйте їх, бо вони зроблять все можливе, щоб помститися за свій біль. Вони традиційні у глибині душі і хочуть мати тривалі стосунки.

Жовтень

Жінки, народжені в жовтні, вважають за краще робити покер-фейс, ніж розповідати іншим про свої почуття насправді. Вони тверді у своїх переконаннях, дуже розумні та надзвичайно добре освічені, але завоювати їхню довіру дуже важко.

Листопад

Жінки листопада понад усе цінують правду і намагаються не брехати. Вони без вагань скажуть вам, якщо ви припустилися помилки, і будуть чекати від вас того ж. Вони є ідеалістами і можуть бути відмінними мотиваторами.

Грудень

Якщо ви шукаєте подружку для вечірки — то вона, груднева жінка. З нею дуже весело, бо вона вміє спілкуватися та надзвичайно відкрита. Але вона не легковажна, бо дуже розумна. А ще у неї добре серце, яке може бути нетерплячим, і тоді вона стає запальною і дратівливою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні