Чоловіка з пораненням вигнали з лікарні та сказали дзвонити у поліцію. ФОТО

5
3
Чоловіка з пораненням вигнали з лікарні та сказали дзвонити у поліцію. ФОТО
У центрі міста Сокаль Червоноградського району Львівської області невідомі напали на місцевого жителя і завдали йому чотири колото-різані рани.

Про це пише ТСН.

Подія трапилася у п'ятницю, 28 січня, о 18:50. Товариш потерпілого розповів, що його поранений приятель кинувся по допомогу до лікарні, яка була неподалік, але, за його словами, там її не отримав.

«Поранений чоловік, стікаючи кров'ю, забіг в пошуках порятунку до дверей відділення швидкої медичної допомоги, просив допомоги, пояснював що він поранений, що в нього сильна кровотеча, там дверей йому не відчинили. Сказали, щоб ішов геть, дзвонив в поліцію. Тоді весь закривавлений підійшов до дверей дитячої лікарні і його туди теж не впустили. Подзвонив до мене, за кілька хвилин приїхав я та побачив там поліцію і поранену напівпритомну людину», - розповідає товариш.

За словами чоловіка, працівниця лікарні не впустила закривавленого чоловіка, тому що боялася.

«Поліцейський підійшов до дверей ШМД, говорив, щоб помогли. Натомість якась жіночка тільки голосно верещала, що вона також боїться», - зазначає він.

Чоловік у супроводі поліцейських самостійно відвіз пораненого в іншу місцеву лікарню, де в приймальній йому сказали, що у них немає реанімації.

«Кажуть, що нам не сюди, в них тут нічого немає, реанімації немає. Потерпілого вивели в коридор, посадили на лавку, бо з нього сильно текла кров і він бруднив підлогу. Після криків і пояснень, що він вже довго в такому стані, положили на кушетку, я затиснув йому рану на спині, з якої найбільше кровило. На щастя, швидко приїхала карета швидкої з Червонограда і забрали потерпілого з цього цирку в Червоноград. По дорозі в лікарні надали якісну медичну допомогу. Все ок, мій товариш вижив», - написав чоловік.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На дибу тих лікарів!!!
Відповісти
Рівень нашої медицини(
Відповісти
Не надання мед.допомоги в загрозливих для життя станах карається кримінальною відповідальністю, КРАПКА
Відповісти
Не надання екстреної ,невідкладної медичної допомоги в медичних закладах , це кримінальне порушення .
Відповісти
Яка гидота, а ще давали клятву Гіпократа...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні