Що не можна чистити миючим засобом: список речей

0
-6
Що не можна чистити миючим засобом: список речей
Господарки, які зазвичай використовують для чищення від жиру миючі речовини, звикли відтирати брудні плями не тільки на посуді.

Про це пише Пліткар.

Кавоварка

Ніколи не використовуйте миючий засіб для очищення посуду або приладу, який покликаний готувати запашний напій. Рештки засобу обов'язково залишаться на поверхні техніки. Масла кави покривають стінки посуду, збагачуючи аромат, а мильна хімія зіпсує смак. Тож мийте звичайною водою.

Посудомийна машина

Як би-то дивно не звучало, кухонна помічниця не терпить мильного засобу для миття посуду. Її потрібно чистити спеціальними порошками, гелями, ополіскувачами, які спеціально створені для цього.

Посуд з чавуну

Не рекомендують використовувати миючі засоби для цього виду посуду. Така чистка призведе до стираннязахисного шару. Краще прожарити чавун разом з сіллю і рослинною олією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні