Якість та надійність: у Луцьку відкрили фірмовий магазин німецької техніки «Kärcher»*

1
10
Якість та надійність: у Луцьку відкрили фірмовий магазин німецької техніки «Kärcher»*
Пилососи, мініавтомийки, садова техніка, широкий асортимент миючих засобів та аксесуарів від німецького виробника «Kärcher», який офіційно представлений на українському ринку уже понад 10 років.

ТОВ «Kärcher», офіційний дилер на Волині ТОВ «УЛЬМА-СЕРВІС» та автомийка "МЕГА" спільними зусиллями реалізували в Луцьку перший в Україні проект : Компетент-центр компанії «Kärcher», де поєднані автоматична портальна мийка, мийка самообслуговування та фірмовий магазин. Відтепер клієнти мають можливість не лише спробувати власноруч високоефективне обладнання для миття автомобіля, але й придбати собі надійного помічника. Унікальність також полягає у тому, що це єдиний сертифікований сервісний центр у Волинській області, який здійснює ремонт та забезпечує гарантійний супровід техніки «Kärcher» в регіоні.

Садова техніка включає, перш за все, обладнання для поливу, вражає високою ефективністю і сприяє збереженню ресурсів. Широкий асортимент продукції дозволяє ефективно вирішувати практично будь-які завдання чищення. Найбільш відомі - це мінімийки, але компанія пропонує і безліч інших видів техніки для прибирання в будинку і на прибудинковій території - наприклад, пароочисники, господарські пилососи або віконні пилососи.

Вже більше 30 років «Kärcher» розробляє і виробляє власні засоби для чищення та догляду, приділяючи при цьому особливу увагу проблемам охорони довкілля та цінних природних ресурсів. Чистячі засоби оптимально поєднуються з технікою «Kärcher», що гарантує не тільки чудові результати чистки, але й економію часу, води та енергії.



Офіційне відкриття магазину відбудеться 23 травня об 11 годині за адресою місто Луцьк, вулиця Гордіюк, 34а. Для усіх відвідувачів діятиме знижка 10% та подарунки від «Kärcher».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаю Сергія з відкриттям магазину! Бажаю процвітання його проекту!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні