--> Аби не стати жертвою пограбування: які фото не варто публікувати у соцмережах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аби не стати жертвою пограбування: які фото не варто публікувати у соцмережах

1
-10
Аби не стати жертвою пограбування: які фото не варто публікувати у соцмережах
Експерт з безпеки радить подумати перед тим, як викладати фотографії ялинки чи іншого декору в соціальні мережі, адже саме вони можуть дати максимальну кількість інформації крадіям.

Про це пише Радіо Трек.

Керівний директор компанії з продажу сигналізацій Ентоні Нірі розповів, що краще не виставляти в інтернет перед святами.

Якщо хочеться похизуватися красивою святковою атмосферою у домі, краще цього не робити. Фотографуючи оселю, ви можете несвідомо показати грабіжникам план будинку чи квартири. Це допоможе грабіжникам краще орієнтуватися в просторі.

Експерт радить фотографувати декор зблизька, перевіривши, чи не видно кімнату в дзеркальних іграшках.

Декорації на будинку

Ентоні переконаний, що найкращий спосіб «запросити» злодіїв до себе додому – сфотографувати приміщення ззовні. Бажаючи показати, як красиво прикрашені фасади та подвір'я, користувачі мережі дають можливість оглянути свій дім і підготуватися до проникнення. Крадії визначають, де розташовані двері та вікна, яким чином їх можна зламати і чи є ззовні камери спостереження. Спеціалісти радять не давати грабіжникам такої інформації.

Фотографії в гостях

Злодюжки завчасно шукають профілі власників обраних домівок у соціальних мережах і активно за ними стежать. Щойно хтось відмічає локацію, це дає їм шанс скоїти злочин.

Експерти рекомендують розповідати свої плани на новорічну та різдвяну ніч, щоб не поставити під загрозу власне майно. Також не радять викладати фото і відео, на яких ви не вдома. Краще зробити це, повернувшись додому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так для того і виставляють фоточки, щоб "понти" покидати перед іншими. А ви таке пишите що "немоня" ,весь "кайф" ламаєте любителям "понтувати".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні