--> Коли українці переведуть годинники | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли українці переведуть годинники

2
-3
Коли українці переведуть годинники
Українці переводять стрілки годинника з квітня 1981 року. А уже в незалежній Україні Кабінет міністрів прийняв документ, у якому розписав всю процедуру переведення годинника.

За цим документом, перехід на зимовий час 2021 року відбудеться в останню неділю жовтня. Стрілки годинника на годину назад повернуться в зазначену ніч, а це 31 жовтня 2021, рівно о четвертій годині ночі. Про це пише Уніан.

За інформацією вчених, переведення годинників провокує розвиток імунних і серцево-судинних захворювань, дозволяє змінити біологічні ритми людини. А прихильники переведення годинників стверджують, що це дозволяє економити електроенергію: тобто ділова активність людей як би зсувається на більш світлий час доби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крутять тими годинами наче "циган сонцем"
Відповісти
Якби ж користь від цього переведення була.Користі абсолютно ніякої нема,а проблеми є.В першу чергу в дітей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні