--> Двоє українців загинули у моторошній аварії у Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двоє українців загинули у моторошній аварії у Польщі

0
9
Двоє українців загинули у моторошній аварії у Польщі
У Польщі трапилася аварія, в результаті якої померло четверо осіб, з них - двоє громадян України. ДТП сталася після обіду, 15 вересня, у Лодзькому воєводстві.

Загиблі чоловіки - громадяни України, віком 37 та 39 років. Про це повідомили у поліції міста Рава Мазовецька, пише Укрінформ.

За інформацією поліції, на дорозі місцевого значення №707 зіткнулися мікроавтобус "Volkswagen Transporter" і вантажівка "Man" з причепом.

Внаслідок зіткнення на місці ДТП померло троє чоловіків з мікроавтобуса, серед них - 39-річний українець. Пізніше зафіксували смерть 37-річного українця.

Наразі причини аварії не встановлено.

Як повідомили у поліції, усі загиблі працювали в одній з ремонтно-будівельних фірм з Томашува-Мазовецького Лодзького воєводства.

За інформацією поліції, водій вантажівки був тверезим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні