«Він психічно хворий»: поліція відпустила священика, якого затримали в жіночому одязі

1
-3
«Він психічно хворий»: поліція відпустила священика, якого затримали в жіночому одязі
В Українській православній церкві підтвердили, що чоловік, якого затримали під Луцьком в жіночому одязі, був священиком. Однак ще до інциденту із затриманням він був звільнений через психічний стан.

Про це розповів прес-секретар Волинської єпархії протоієрей Віктор Аніпка в коментарі APnews.

За його словами, ця людина дійсно раніше мала відношення до УПЦ, проте вже зараз - ні.

"Чоловік психічно хворий, його звільнили і він більше не виконує обов'язки священика. Шкода, звичайно, що таке з ним трапилося. Але він вже не має відношення до Української православної церкви. Так, раніше він вважався священнослужителем, але зараз вже ні", - розповів протоієрей.

Додав, що звільнили його ще до цього інциденту із затриманням.

У свою чергу в прес-службі поліції Волинської області уточнили, що в даний час екс-священика вже відпустили - в його діях не знайшли складу злочину.

"Цей факт дійсно мав місце, але тут ніякого складу злочину немає. Працівники поліції провели з ним бесіду і чоловіка відпустили, матеріали не реєструвалися", - розповіли нам правоохоронці.

Нагадаємо, "Волинь24" писала, що біля Луцька в кущах затримали "гламурного" священика в жіночому одязі. Він був в лосинах, балетках і в кофті зі стразами. Крім того, на ньому одноразові рукавички.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не витримали мозги ФСБ-шної сєкти, зійшов з розуму...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні