Сьогодні в Україні ЗНО з англійської мови: як воно проходить

0
3
Сьогодні в Україні ЗНО з англійської мови: як воно проходить
Сьогодні, 25 травня, в Україні відбудеться Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з англійської мови. Участь у тестуванні візьмуть 146 366 осіб.

Про це пише УНІАН.

Допуск учасників тестування розпочався з 9:50 і тривав до 10:50. Якщо учасник прибув після вказаного часу, до тестування його не допустили.

Умови допуску учасників ЗНО

Для того, аби пройти допуск до тестування, потрібно обов’язково пройти термометрію та ідентифікуватися учасником ЗНО.

Вхід дозволений лише за наявності таких документів як: оригінал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорт або інший документ; запрошення-перепустка для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати.

В Українському центрі оцінювання якості освіти зазначають, що учасника не буде допущено до пункту проведення ЗНО якщо він не пред’явить оригінал сертифіката або документа, що посвідчує особу, а також якщо запізниться.

Що можна та що заборонено брати на ЗНО

Кожен учасник сертифікаційної роботи може взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, якими він зможе скористатися за потреби.

Кожен учасник тестування може взяти з собою 2-3 ручки чорного кольору та пляшку з водою, але без етикетки. Також під обмеження не потрапляють і засоби особливого захисту, якими він може користуватися за потреби.

Учасникам забороняється мати при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування інформації, друковані і рукописні матеріали, які не передбачаються тестуванням. Для заборонених речей у аудиторії є спеціальне місце.

Тестування з англійської мови складається з чотирьох частин:

«Аудіювання», яке містить 16 завдань різних форм, відповіді які треба позначити у бланку відповідей А.

«Читання», яке містить 22 завдання різних форм, відповіді на які треба позначити у бланку відповідей А;

«Використання мови», яке складається з 20 завдань, відповіді на які треба записати у бланку відповідей А.

«Письмо», яке містить одне завдання відкритої форми. Відповідь на нього потрібно написати у бланку відповідей Б.

На аудіювання буде відведено 30 хвилин, з якого і розпочнеться тестування. Виконавши це завдання, учасники будуть виконувати решту завдань в довільному порядку.

Результати ЗНО з англійської мови буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 18 червня 2021 року включно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні