--> Чому не можна багато працювати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому не можна багато працювати

2
4
Чому не можна багато працювати
Представники Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) застерігають, що від переробок можна померти.

Про це стало відомо на доповіді ВООЗ та Міжнародної організації праці, 17 травня, повідомляє ТАСС.

У промові скказано, що 55 робочих годин на тиждень - це небезпечний кордон, можуть додатись проблеми зі здоров'ям.

"Згідно з дослідженням, робота протягом 55 годин і більше на тиждень асоціюється зі зростанням на 35%, за оцінками, ризику інсульту і на 17% ризику смерті від ішемічної хвороби серця в порівнянні з робочим тижнем в 35-40 годин", - йдеться в повідомлення ВООЗ.

На лекції акцентували, що в 2016 році 398 тис. осіб померли від інсульту і 347 тис. від хвороби серця. Ці смерті організація пов'язує саме з переробкою.

За словами експертів, щособливо сильно понаднормова праця впливає на здоров'я чоловіків, на яких припадає 72% всіх смертей. При цьому кількість людей, які багато працюють, "зростає і становить зараз 9% населення світу".

"Жодна робота не варта того, щоб наражати себе на ризик інсульту або захворювання серця", - наголосив генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреєсус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розкажіть про це нашим олігархам, які примушують за трьох працювати!
Відповісти
На цей рахунок існує багато народних поговірок. Ось, кілька з них Від роботи коні здихають. Робота - не ху@, постоїть. Робота любить дурнів, Робота - не бий лежачого . І т.д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні