--> Хлопець інсценував власне викрадення, щоб не йти на роботу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хлопець інсценував власне викрадення, щоб не йти на роботу

0
-1
Хлопець інсценував власне викрадення, щоб не йти на роботу
Американець Брендон Соулс з міста Каса-Гранде, штат Аризона в США, інсценував власне викрадення, щоб не йти на роботу. Він працює на заводі з виробництва шин.

Як повідомляє місцевий телеканал, про це 19-річний хлопець розповів поліцейським, які розслідували його "викрадення", інформує Суспільне.

Правоохоронці знайшли Соулса ввечері. Він лежав на землі біля водонапірної башти. Його руки були зв'язані, а з рота стирчала хустка. Хлопець розповів, що його викрали двоє невідомих у масках, які згодом викинули непритомного Соулса з машини.

Поліція провела розслідування, але не знайшла доказів для свідчень хлопця: передбачуваних викрадачів не зафіксувала жодна камера спостереження. Хлопець стверджував, що його викрали через "великі гроші", які його батько нібито заховав по всьому місту. Утім, це виявилося неправдою.

Коли обман став очевидним, Соулс у всьому зізнався: він сказав, що йому потрібен був привід не піти на роботу. Зрештою, хлопця заарештували за неправдиве повідомлення в поліцію, а потім звільнили з роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні