400 волинських правоохоронців щепили вакциною CoronoVac

0
1
400 волинських правоохоронців щепили вакциною CoronoVac
Розпочалась вакцинація співробітників поліції вакциною CoronoVac. Станом на 21 квітня провакцинували 400 правоохоронців.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

21 квітня першу дозу вакцини отримали співробітники управління логістики та матеріально-технічного забезпечення Нацполіції Волині.

Керівник управління Юрій Березинський розповів, що вакцинується не лише задля своєї безпеки, а й заради рідних та близьких: "Для подолання цієї епідемії потрібно все-таки вакцинуватися. Ми повинні перейматися не тільки за своє здоров’я, а й за здоров’я рідних, близьких та людей, з якими контактуємо".

З 19 квітня розпочалась вакцинація рятувальників, прикордонників, працівників науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, сервісних центрів МВС України та поліцейських.

Щеплюють правоохоронців у стаціонарних пунктах вакцинації на базі державної установи "Територіальне медичне об’єднання МВС України у Волинській області". Тут вакцинувати персонал лікарні та правоохоронців, які вирушали в зону ООС, розпочали три тижні тому.

На даний час у медичному закладі є достатня кількість препарату CoronoVac для всіх правоохоронців, пенсіонерів та членів сімей, які мають право на медичне обслуговування в лікарні, — каже очільник лікарні Валентин Подойлов.

Нагадаємо, вакцину китайського виробництва CoronaVac у кількості 2 080 доз доставили на Волинь 14 квітня. Першочергово вакцину надаватимуть поліцейським, маломобільним групам населення, особам, які за ними доглядають, олімпійцям, паралімпійцям та людям, які братимуть безпосередню участь у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні