Недобудований гуртожиток для військових у Володимирі перетворився на сміттєзвалище

0
-3
Недобудований гуртожиток для військових у Володимирі перетворився на сміттєзвалище
Майже рік тому видання писало про нарікання мешканців військового містечка №2 на новобуд, що по вулиці Поліської Січі, який перетворився на справжнє сміттєзвалище.

Про це повідомляє «ВолодимирМедіа».

Нагадаємо: за вказаною запланований 4-поверховий гуртожиток для військових на 53 квартири. Замовником робіт було Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління, територія належить Міноборони України. Планувалося, що об’єкт мали б добудувати восени 2020 року. Але, як бачимо, він і досі у незавершеному стані.

Журналіст «ВолодимирМедіа» побував на будові знову на звернення деяких жителів будинків, що живуть поруч. Картина, чесно кажучи, не для слабодухих. На території повно сміття та пляшок. Ймовірно, любителі спритних напоїв полюбляють заходити сюди, адже є стіл та лавки, а ще є поруч туалет, щоправда, понищений. Будівельні матеріали розкидані по усій території. Дивно, що вони ще там лежать, зважаючи на те, що є чимало охочих на чуже. Строжа тут давно немає, тож нема кому наглядати за усім.

Поруч дитячий майданчик та житлові будинки. Ввечері, кажуть люди, страшно проходити поруч. Та коли на нього звернуть увагу господарі, – невідомо. Незабаром місто очікує повернення 14 ОМБр імені Князя Романа. А це значить, що чимало військових знову будуть шукати житло. І для когось із них би стала б у нагоді кімната у гуртожитку, якби його добудували.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні