На виборах у Івано-Франківській області помітили підкуп виборців

1
1
На виборах у Івано-Франківській області помітили підкуп виборців
Спостерігачі руху ЧЕСНО заявили про йомвірний підкуп виборців в Івано-Франківській області, де 28 березня проходять довибори до Верховної Ради по округу № 87.

Пише НВ.

Як повідомляє пресслужба руху, в селі Чорний Потік виборці після голосування підходили до білого Volkswagen і отримували по 500 грн, причому біля автомобіля вишикувалася черга.

«Схоже, що люди голосували за певного кандидата, і тепер їм платять», - зазначають в ЧЕСНО.

Громадянська мережа ОПОРА також отримала інформацію про ймовірний підкуп виборців у Чорному Потоці, але, коли їхні спостерігачі перебували на місці, вони не виявили нічого підозрілого. На місце подій викликали поліцію.

За даними ЦВК, явка виборців на 87-му окрузі склала 23,72% станом на 16:00. Явка на 50-му окрузі склала 16,18%.

28 березня в двох одномандатних округах — № 50 (Покровськ) в Донецькій області та № 87 (Надвірна) в Івано-Франківській області проходять довибори до Верховної Ради. Голосування почалося о 08:00 і триватиме до 20:00. Участь у проміжних виборах до Верховної Ради беруть 32 кандидата.

Спочатку ЦВК зареєструвала 34 кандидатів, але пізніше генеральний продюсер заблокованого в Україні телеканалу 112 Україна Артем Марчевський, який балотувався від партії Опозиційна платформа — За життя в окрузі № 50, і кандидатка від Європейської солідарності Маруся Звіробій-Біленька (в окрузі № 87) знялися з виборчих перегонів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у нас якщо і були чесні вибори то хіба що перші.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні