Вакцину Pfizer випробували на дітях

0
9
Вакцину Pfizer випробували на дітях
Результати випробування очікуються в другій половині року, і компанія сподівається вакцинувати дітей молодшого віку на початку наступного року.

Повідомляє Кореспондент.

Компанія Pfizer розпочала тестування вакцини проти коронавірусу на дітях у віці до 12 років. Про це повідомляє New York Times.

Першими учасниками випробування стала пара 9-річних дівчаток-близнят, які були вакциновані в Університеті Дьюка в Північній Кароліні.

"Результати випробування очікуються в другій половині року, і компанія сподівається вакцинувати дітей молодшого віку на початку наступного року", - сказала прес-секретар фармацевтичної компанії Шерон Кастільо.

Повідомляється, що компанія Moderna також починає випробування своєї вакцини на дітях від 6 місяців до 12 років.

Минулого місяця компанія AstraZeneca розпочала тестування своєї вакцини на дітях від шести місяців і старше, а Johnson & Johnson заявила, що планує розширити випробування своєї вакцини на маленьких дітях після оцінки її ефективності у дітей старшого віку.

Раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я України має намір найближчим часом укласти нові контракти на поставку вакцин від коронавірусу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні