--> Скандал в Індії: на людях (під виглядом вакцинації) випробовували новий препарат | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандал в Індії: на людях (під виглядом вакцинації) випробовували новий препарат

2
10
Скандал в Індії: на людях (під виглядом вакцинації) випробовували новий препарат
Скандал через вакцинацію від коронавірусу спалахнув в індійському місті Бхопал. Там на місцевих жителях випробовували новий препарат, тоді як люди думали, що їх вакцинують від коронавірусу, повідомляє Корреспондент.

Зазначається, що кілька днів тому в центр міста приїхав фургон, в якому всім охочим пропонували зробити щеплення від COVID-19 і отримати за це 750 рупій (близько $10). Однак пізніше з'ясувалося, що місцеві жителі стали учасниками дослідження вітчизняного препарату.

Люди говорили, що пропозиція вакцинуватися і отримати за це гроші була "занадто привабливою", тому багато хто не зміг встояти.

Через кілька днів за інформацією від активістів місцеві жителі дізналися, що насправді вони брали участь зовсім не у вакцинації, а в тестуванні однієї з вакцин вітчизняного виробництва. При цьому препарат отримала тільки половина учасників випробовування, іншим ввели звичайний фізрозчин.

Деякі з мимовільних учасників експерименту все ж допустили, що, можливо, їм пояснили відразу все правильно - просто вони не змогли цього зрозуміти. Як заявила одна з жінок, яка отримала укол: "Я пішла туди через жадібність, все-таки 750 рупій - все одно ми звикли вмирати і моє життя не має значення".

До слова, багато людей в цьому регіоні не мали можливості працювати під час локдауну, а запропоновані $10 - удвічі більше, ніж вони отримували за день важкої роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То та вакцина, що в Україну привезли?
Відповісти
Як взагалі з тою брудною країною можна мати справу!!! Там зберігся первісний лад. В нашому зоопарку звірі живуть в кращих санітарно-гігієнічних умовах, як ті індуси. Фууу!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні