У перший день вакцинації в Індії прищепили майже 200 тисяч осіб

0
-4
У перший день вакцинації в Індії прищепили майже 200 тисяч осіб
У перший день вакцинації від коронавірусу COVID-19 в Індії встигли прищепити більше 190 тисяч осіб.

Повідомляє НВ.

По всій країні в суботу, 16 січня, працювали 3352 прищепних пункту - наразі немає інформації про госпіталізацію через побічні ефекти щеплень.

В Індії для щеплень використовують дві вакцини - Covishield від англо-шведської компанії AstraZeneca і Covaxin від індійської Bharat Biotech. Обидва препарати виробляються в Індії

В Індії в суботу, 16 січня, почали наймасштабнішу в світі кампанію з вакцинації - приблизно 300 млн жителів країни отримають вакцину від коронавірусу найближчими тижнями.

Першими від COVID-19 будуть прищеплені медичні працівники - це приблизно 30 млн лікарів, медсестер і решта медперсоналу. На другому етапі планують вакцинувати 270 млн людей, включаючи людей старше 50 років і тих, хто має супутні захворювання.

Індія з населенням майже 1,4 млрд осіб займає друге місце в світі після США за кількістю випадків інфікування коронавірусом і третє місце за кількістю смертей після США та Бразилії. З початку пандемії зареєстровано 10,5 млн підтверджених випадків COVID-19, 152 тисячі осіб померли
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні