--> Вбивцю Даринки Лук'яненко посадили на 15 років. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вбивцю Даринки Лук'яненко посадили на 15 років. ФОТО

0
3
Вбивцю Даринки Лук'яненко посадили на 15 років. ФОТО
В Одеській області чоловіка, який намагався зґвалтувати, а потім вбив 11-річну дівчинку, засудили до 15 років позбавлення волі. Прокуратура з вироком не згодна і наполягатиме на довічному ув'язненні. Про це в четвер, 21 січня, повідомляє Офіс генпрокурора.

"Винесено вирок обвинуваченому в жорстокому вбивстві 11-річної дівчинки, скоєному на сексуальному ґрунті і з метою приховування інших злочинів. Він визнаний винним у викраденні людини, замаху на зґвалтування та умисному вбивстві (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 152, п.п. 2, 9 ч. 2 ст. 115 КК України) та призначено покарання - 15 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Слідство встановило, що в червні 2019 року в селищі Іванівка Одеської області 22-річний місцевий житель заманив 11-річну сусідку до себе додому, де намагався зробити щодо неї насильницькі дії сексуального характеру. Не довівши свій намір до кінця, зловмисник вирішив убити дитину. Щоб приховати злочин, він кинув тіло дівчинки у вигрібну яму.

Відзначається, що під час судового розгляду вина засудженого у скоєнні злочинів доведена в повному обсязі.

"Однак, прокурори не згодні з вироком суду першої інстанції, оскільки 15 років позбавлення волі за вчинення зухвалого вбивства малолітньої дитини не відповідає ступеню тяжкості вчиненого злочину", - йдеться в повідомленні.

У генпрокурора повідомили, що готується апеляційна скарга на м'якість призначеного покарання. Прокуратура наполягатиме на призначенні йому довічного позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні