--> Ексканцлер ФРН: жоден президент Росії вже не поверне Україні Крим | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ексканцлер ФРН: жоден президент Росії вже не поверне Україні Крим

9
1
Ексканцлер ФРН: жоден президент Росії вже не поверне Україні Крим
Колишній канцлер ФРН Герхард Шредер, в даний час займає пост голови ради директорів "НК" Роснефть "і голови ради директорів компанії Nord Stream 2, що належить" Газпрому ", заявив, що жоден російський президент ніколи не поверне Україні анексований Москвою Крим, пише УНН з посиланням на його інтерв'ю німецькому тижневику Der Spiegel.

Екс-канцлер ФРН заявив, що не вважає санкції правильної реакцією на порушення міжнародного права. "Їх я вважаю безглуздими, оскільки не бачу, чого можна домогтися за їх допомогою", - підкреслив Шредер. На його думку, "жоден президент Росії вже не поверне Крим".

Політик також все-таки визнав самі дії Москви порушенням міжнародного права. Шредер уточнив, що ця констатація не дає відповіді на питання, які причини стояли за діями Москви.

"Припустимо, що Україна дійсно вступила б в НАТО, як того хотіли американці. Тоді б Севастополь, один з найважливіших військових портів Росії, виявився б на території західного альянсу ", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво якщо хтось відтяпає шмат германії він теж таку позицію займатиме?
Відповісти
Займатиме аналогічну позицію, бо він КОНДОМ використаний.
Відповісти
Чий Крим???
Відповісти
в німеції також уйобків вистачає
Відповісти
Усе, пан сказав рило закрити.
Вам срагулям вже нiчого не свiтить.
Відповісти
А чим наші, рідні, українські олігархи, при олігархах, при президенті з двома, трьома громадянствами відрізняються від цього громадянина ФРН?
Відповісти
Крим ніколи українським не був.
Відповісти
Юра. В етнокультурному сенсі Поволжя, Урал, Сибір, Далекій Схід, Північний Кавказ, а також Калінінгрдаська, Білгородська, Вороніжська, Брянська, Смоленська області, Карелія та усе що за полярним кругом ніколи не були російськими. Так само ніколи не був російським Крим. Всі ці регіони є російськими де-юре. Так само де-юре від 1954 року Крим є українським, а в етно-культурному сенсі він є територією кримських татар, кримчаків та караїмів. Ця елементарно, але такі розумники не здатні це збагнути через совкове невігластво. Якщо ти маєш квартиру в багатоквартирному будинку, то знай, що з інженерної та будівельної оцінки вона не є твоєю. Твоєю вона є хіба що де-юре.
Відповісти
та всім його братам та сестрам по розуму. У 1997 році Росія та Україна уклали договір про "Дружбу та співпрацю". Цим договором Росія визнавала Україну в кордонах станом на 1991 рік, тобто разом із Кримом та усіма областями сходу України. Цим договором Росія позбавила себе претендувати на українські території. 2014 року Росія порушила цей договір, чим поставила себе поза законами міжнародного права. А тому Крим вона все рівно поверне та сплатить репарацію (штраф за незаконне користування українською територією) . Штраф нараховується за кожний день окупації. Окрім цього вона сплатить штрафи за переслідування на пів острові кримських громадян України
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні